Döden i Berlin

I ett stressigt, kallt (20-), Berlin träffar jag en av mina största idoler, Jörg Buttgereit, på ett tomt café. Intervjun tar ungefär 60 min och vi pratar om allt från Joe Coleman till Asia Argento. Han är fan så trevlig och det känns aldrig jobbigt. När vi rundar av så signerar han min Sex, murder, art bok (David Kerekes) och plitar även dit en liten dödskalle. Suveränt! Jag erbjuder mig att betala men tvingas till att ropa tillbaka Jörg då de inte tar kort … sorry Jörg, jag bjuder nästa gång. Innan vi skiljs åt så ger han mig en liten ask. I denna ligger det någonting som ser ut som en bit krokant. Jörg säger att det är en del av ett skallben, att han har putsat den väl och att det inte borde finnas några rester av kött kvar på den. När jag kommer hem så borrar jag ett litet hål i benbiten, penetrerar in ett läderband och knyter smycket runt halsen min. Jörgs kraft går in i mig, jag känner nekrofilin slå ro i mitt hjärta. Det kommer att bli ett bra år.