Projektets tänkta ”storlek” expanderar

Senast nämnde jag om mitt framtida projekt som skulle vara ganska litet och inte framkalla värsta ”hypen”. Men jag tror jag har ändrat mig. Projektet ska bli stort, i alla fall resultatet, dvs själva filmen. För under dom senaste dagarna har Gud, ödet, Allah, Buddha, The Force eller slumpen pushat mig i kanske rätt riktning (storhetsvansinne kanske?). Först får jag en kommentar angående mitt projekt att jag kanske skulle kunna göra en bakom-kulliserna-film. Alltid positivt när man får förslag! Något senare snubblar jag på en tråd där man skriver om att Star Wars har en egen festival för Fan Films varje år. http://www.atom.com/ spotlights/starwars/challenge/ Även George Lucas kommer vara där. Hur coolt som helst! Sedan hittar jag en videokamera på jobbet för halva priset för personalen! Jag köpte den på direkten!

Då börjar jag tänka på att jag kanske ska göra lite mer reklam för filmen, för att kunna få lite ”hype” på den. Men jag vet inte om jag är duktig på att skapa rubriker. Jag var tvungen att pröva med något. Jag kollade då på min favorithemsida i fotbollsvärlden, http://www.fotbollskanalen.se. Träff direkt. Olof Lundh har då en livechat med fansen angående landslagsturnén i USA. Då tänkte jag, har jag förmågan att ställa en fråga som skapar svaret som en rubrik när chatten är klar. Svaret blev ja! På http://fotbollskanalen.se/1.821658/2009/01/23/ las_chatten_med_olof_lundh_alla_ar_som_gunde_svan ser man:

”Johannes: Tjenare! Finns det någon eller några som ser allmänt ointresserad ut på träningarna? Eller är alla Gunde Svan ambitösa?
Olof Lundh: Alla är som Gunde Svan.”

Det svaret blev en del i rubriken efteråt som sagt! Så jag är inte helt värdelös på att skapa rubriker! Kalla alla dessa händelser som hänt under så kort tid för slumpen, ödet eller valfri guds verk, men med tanke på temat på filmen, ska jag kalla detta ett verk av The Force. Jag ska delta i Star Wars Fan Film Awards! Och jag ska försöka få folk intresserade av filmen! Nu fattas bara en sak… genomförandet…

2 reaktioner till “Projektets tänkta ”storlek” expanderar”

  1. Jag tackar så hemskt mycket för intresset! Efter alla händelser så bestämde jag mig för att hoppa på vågen och har redan fixat lite folk. Jag har dubbelt så många skådisar som jag behöver faktiskt! Alla dom vill gärna vara med i projektet och kommer inte vilja ha betalt. Det är killar som brinner för filmprojekt som detta och dom alla har läst manuset och tycker det kan bli hur nice som helst. Så jag ska ha en liten audition faktiskt. Men troligtvis så ska jag få med alla dom i projektet på något sätt. Kanske får dom som inte blev skådisar få gör lite provtagningar emellanåt.

  2. Jag kan tänka mig att spela en sithkrigare.
    Trots min ålder är jag fortfarande mycket viril och kan tillföra mycket pondus och ett visst je ne sais pas till rollen.
    Mitt gage kan diskuteras men jag går inte upp ur sängen för under 100kr.

Kommentarer inaktiverade.