Midsommarkrank

Nu har jag 10 dagar på mig att hitta skådespelare till min nästa kortfilm, filma en del av filmen på Super-8 (tack mamma och pappa för lånet av kameran…), förbereda inför min brors bröllop och jobba på biografen innan jag reser till Sverige för sommarens semester!

Idag håller jag castings för huvudrollsinnehavaren, vilket är otroligt spännande. Jag kan berätta mer om projektet efter sommaren då vi fortsätter filma produktionen. Men först ska jag alltså till sommarstugan i djupaste Dalarna och finalisera manuset (när jag inte är upptagen med att umgås med min blivande svägerskas japanska släkt som ska bo med oss under veckorna kring själva bröllopet).

Andra nyheter sen Cannes filmfestival är att vi hade en inofficiell visning av det preliminära klippet av vår Brasilianska dokumentär Suburban Madness där den blev väl mottagen bland publik och organisatörer.

Inför Cannes tryckte vi ett par I ♥ Happy Endings toppar och så här blev dom:

Ha en trevlig midsommar!

Publicerat av

Emie

Jag äger och driver det nystartade produktionsbolaget Happy Endings Productions Ltd som är baserat i Dalston, östra London. När jag är ledig från projekt så arbetar jag på The Rio, som är en självständig kvartersbiograf och en av Londons mest omtalade hemliga oaser.