Stockholm filmfestival

Jag håller absolut med Stephan Ramstedt i allt han skriver om Samantha Mortons The Unloved i hans inlägg Festivalrapport nummer 5. Det var utan tvekan den bästa film jag sett under årets festival. Lite partisk är jag i och för sig eftersom jag är bekant med manusförfattaren Tony Grisoni plus att kostymassistenten på The Unloved, Francesca Salter-Dvorak, var min kostymör på min senaste film The Theory.

Jag hoppas verkligen att den tar hem ett pris på prisutdelningen ikväll och självklart är jag själv lite spänd inför den, eftersom jag har en tiondels chans att ta hem 1 km film stipendiumet.

Men hur det än går ikväll så har jag haft en fantastisk festival och fått träffa så otroligt mycket trevligt folk som utgör den svenska filmindustrin, så jag är jättenöjd över min vistelse här. Berättar mer om prisutdelningen vid ett senare tillfälle.

Publicerat av

Emie

Jag äger och driver det nystartade produktionsbolaget Happy Endings Productions Ltd som är baserat i Dalston, östra London. När jag är ledig från projekt så arbetar jag på The Rio, som är en självständig kvartersbiograf och en av Londons mest omtalade hemliga oaser.