Tempo

Usch vad jag har varit usel på att skriva. Jag tycker ju om att skriva dessa bloggar. Nu kommer jag inte ens ihåg vad jag skrev om senast. Men det måste ha varit evigheter sedan.
Jag har i allafall hamnat i stockholm på ett litet bolag vid globen. Flyttar dock snart vidare mot nya mål (golf i detta fall så ska någon förbi Brohof Slotts golfbana i sommar så kom gärna in och säg hej).
Det projekt som har mitt hjärta just nu är en dokumentär om två familjer som har påbörjat en resa från Sverige via Tibet och till Australien, i bil, under 12 månader. Detta är en resa som jag verkligen skulle vilja göra. /www.adventurefamily.se)
Det tog mig och en kamera ner till Tyskland i mitten på förra månaden och nu väntar jag bara på deras senaste material.
Om det är någon som har vidare idéer på dokumentären eller hur vi skall kunna lyfta fram det här fantastiska projektet så hör av er.

Annars har jag precis varit på Tempo med en film jag var med och gjorde 2006. Three Miles north of Molkom. Om någon såg den så hör gärna av er med kommentarer =)
Det var i allafall en fantastisk upplevelse, precis som det alltid är när man sitter i mörkret och hör folks reaktioner på ett hårt arbete. Feelgood känslan var enorm efter visningen och jag fick massor med feedback efteråt.
Det är såna stunder man kommer ihåg varför man satte igång med det här jobbet i första hand!
Nu är jag sugen på att göra lite äventyrsfilmer. Behöver inspiration och idéer. Men allt med klättring, segling och äventyr är välkommet! =)

Nu har jag iallafall fått ett par ord nerpetade.
Kramkram