Första kontakten

Bonniers har svarat och svaret blev positivt. Jag har fått mailadressen till Lotta Lotass och tänker ägna dagen åt att tänka ut bokstäver som gör sig bra som ord och som Lotta kommer att uppskatta. För redan nu är det extremt viktigt att tänka på sådana saker, då målet ju är att överföra hennes bok till filmmanusform.

Första kontakten med Lotta, hon vet ännu inte vem jag är (får man väl anta iaf), hon vet inte vad som komma skall. Jag vet, Ni vet, men inte Lotta. Om det existerar ngt som paranormala aktiviteter i denna sfär så kanske hon kan ana sig till att storslagenheter snart kommer att äga rum … måhända så slet sig just en tanke lös och träffar hennes järnbark med kraften av en fallande tegelsten. Eller inte … Vi får se.

Annars da´ ?

Vi går igenom det snabbt men grundligt: Saw 3 var inte bra. Jag förstår nu i efterhand att min korta kommentar häromdagen (Såg Saw 3 på bio, det var en helvetisk upplevelse.) kan tolkas som om jag tyckte det. Men inte i det här fallet.