Vuxna män ser film tillsammans

När man känner sig rastlös och lite uttråkad gör man bäst i att starta upp någonting. Jag har bestämt mig för att påbörja en mansklubb. Den kommer att invigas ikväll med ett möte män emellan. Tanken är att vi först ska gå på bio och senare dricka oss fulla på en krog där de bara serverar husmanskost. Vi kommer attt prata om känslor och våld, på film. Kanske kommer jag att utmana någon. Eftersom idén är min så har jag bestämt vad vi ska se: Rocky. Lite boxning, filosofi och känslor. Lagom av allt såklart. Jag hoppas innerligt att de andra männen kommer att tycka om valet som jag gjort. Annars får de nog se sig om efter en annan klubb.

En kommentar till “Vuxna män ser film tillsammans”

  1. Hur gick det med mansklubben? Blev det Rocky? Hur gick snacket efteråt?

    (Jag vill också ha en klubb)

Kommentarer inaktiverade.