Min nästa film

Jag har påbörjat arbetet med min nästa film. Den kommer att handla om ett fruktansvärt experiment som går snett.

I rollerna kommer man att kunna se Henrik och Nils, två fantastiska skådespelare som jag använt mig av förut. Det bästa med dem är att de inte skådespelar, de bara är, vilket gör det hela till en smått delikat uppgift, vilket i sin tur kräver sin regissör. Eftersom jag arbetat med dem tidigare kommer det inte bli några som helst problem, jag vet när jag ska ge och när jag ska ta.

Inspelningen är tänkt att påbörjas i slutet av mars då manusarbetet färdigställts.

Manuset som just i denna stund (inte just i denna stund, men lite vid sidan av) utvecklas är nästan färdigt, jag har redan lyckats klämma in en manisk teaterregissör, en psykopat och en ledsen masochistisk tönt. Det kommer att bli en kanonfilm!

Återkommer snart med mer info vad gäller handling, ton och målgrupp.