Snyggt substitut

Eftersom mitt liv är fyllt till bredden av allt annat än film just nu så kändes det väldigt passande att snubbla över denna härliga sida. Fantastiskt ambitiöst att plocka ut de 30 mest väsentliga sekunderna ur varje film och även klämma in några av de absolut bästa replikerna. Jag skrattade gott åt de flesta av kaninernas tolkningar och Brokeback Mountain-snutten var faktiskt riktigt rörande.

Min sambo har inte sett Borat men anser ändå att hon gjort det nu efter hon tagit del av Angry Aliens version. Jag kan inte annat än att hålla med då de mest underhållande scenerna från originalet finns med. Jag lutar t o m åt att tycka bättre om halvminutsversionen.

Publicerat av

Oskar Dahlbom

Filmintresserad medievetare bosatt i Lund. Ursprungligen från Gotland. Nybliven pappa till världens finaste Gusten.