Pod this!

Jag uttryckte en önskan om heta tips på bra Podcasts på Voccines forum häromdagen. Fick snabbt några intressanta upplysningar om bl a P3 Populär (som gjorde att jag snubblade över fler intressanta poddar från Sveriges Radio, bland annat Medierna och Publicerat), The Movie Blog: Uncut, Filmspotting och Filmjunk. P3 Populär täcker in en hel del svensk populärkultur men om man vill få sitt film- och TV-sinne stillat räcker det inte så värst långt. Jag lyssnade på mitt första avsnitt av The Movie Blog: Uncut idag och de är riktigt bitska och kunniga, så det kommer jag att återvända till. Samtidigt, som på beställning, så har Martin Degrell på sin blogg gjort en väldigt ambitiös (som alltid med Degrell) och lång lista över Podcaster han lyssnar på. Det är en ganska maffig skara han har fått med och det känns nästan svårt att närma sig det, men jag tänker självklart ge några av dem en chans då fort jag får tid. Jag får be att få återkomma när jag vet vad som är bra och vad som är mindre bra. Under tiden är jag ytterst öppen för fler förslag på intressanta Podcasts om film och TV i synnerhet, men även om media i allmänhet.

Vill precis som Magnus också passa på att välkomna Hildelise till bloggen. Jag hoppas att vi alla tillsammans kan få lite fart på den här åsiktsmaskinen. Välkommen till oss!

Publicerat av

Oskar Dahlbom

Filmintresserad medievetare bosatt i Lund. Ursprungligen från Gotland. Nybliven pappa till världens finaste Gusten.