Tanter + ICA = sant

ICA måste vara alla gamla tanters bästa vän. Oj, vad de tycker om ICA. Hade ICA varit en gammal ådrig gubbe (jag?) så hade de gladeligen kvävt honom mellan sina svettiga bröstpåsar, slungat honom från sängstolpe till sängstolpe, särat på honom och knullat honom till en 24-timmars komaattack. Vid uppvaknandet hade han fått hembakat bröd med fikonmarmelad, gamla oekologiska ägg, kaffe och Rösti med lingonsylt. Gamla tanter gillar ICA för att de har kassor där man kan skapa många och långa köer; då blir de märkta. Tanter verkar tycka mycket om uppmärksamhet av det negativa slaget, varför skulle de annars bete sig som de gör? Ibland kan man skratta åt dem (och det gör man också) men för det mesta är de bara ansträngande.

Förresten så ordnar Vertigo Förlag återigen alternativ textmässa på Debaser Medis (Sthlm) nu i helgen, det är alltid grymt med mängder av små putte fnutte förlag, god förmiddagsöl och nötter. Bra folk och god stämning. Kom fram och säg hej om ni ser mig, jag kommer att ha grön jägarhatt och rosa skinnbrallor på mig! Trevligt med lite sällskap, dock inte om du är tant …