Sågen den sågen

Jag har vissa önskemål om att få inleda mina resterande år som psykolog, givetvis på ett amatörmässigt plan men ändå. Så om ni finner er manade så får ni gärna maila (eller sms:a) era problem till mig, små som stora (fast helst stora).
Kanske känns det märkligt att ta upp problemet med dem som står er nära, kanske har de inte lusten att lyssna. Om så är fallet finns jag där.
Det skulle kunna handla om missbruk av alla möjliga slag (ej drogrelaterade sådana). Ja vi kan säga så. Kanske tjuvkikar du för mycket och känner att det börjar bli ett problem. Tycker du om gamla människor, på ett osunt sätt? Missbrukar du sex? (autoerotik). Tveka inte att kontakta mig! Det är inte för intet jag går under smeknamnet Psykologen.

Förresten, så uppskattar jag inte alls hur Leatherface (Motorsågsmassakern) ser ut nuförtiden. Karln har gått och blivit musklig och fit. En del av charmen från de tidigare filmerna i denna eviga franchise var ju just hans frånvarande fysik! Den degiga magen, babyfacet man kunde ana bakom masken av flådd hud, hans pipiga grymtande. Samt att han då verkade (alltså slaktade) under namnet Bubba som ju är så otroligt mycket bättre än Thommy, som han heter idag. Det var bara det.