Lars min vän

Lars von Trier har kanske gjort sin sista film …

Det smärtar mig så att varje bokstav, ord, mening blir till en kamp.
Han har gått in i en djup depression och vet inte om han kommer att klara sig. Kvällens tankar går uteslutande till denne man vars ego, brist på självinsikt, klena skäggväxt och kalla ounnsamma intellekt gett oss filmer som Idioterna och Dogville. Snälla Lars, res dig upp från ångestens mörka impotens och ge oss den där sista kraftansträngningen i form utav en mäktig punkt. Punkten skulle i det här fallet vara filmen Antikrist som utgår ifrån att Satan skapade jorden och inte Gud. Denna vill jag se! Så du, ta dig i kragen, glöm dig själv och tänk på mig såsom jag tänker på dig och prestera för FAN!

Annars har jag återgått till vad som gällde järnet när jag var 20: Dinosaur Jr: världens bästa band, just nu iaf. Dessutom återförenade och allt. Nya albumet Beyond är så skönt att jag allvarligt funderar på att ge hemvården en chans.

Uähh … ögat mitt skar sig lite på ett fruktansvärt program vid namn Hallå Europa. Jag tror att det försökte bilda mig.