Tankar om mikrobiologen

Mikrobiologer kämpar för att förstå sig på bakterier, så att de kan främja utvecklandet av nya revolutionerande piller. Wow! Det är fanimej ett jobb, tänk den som hade ett sådant jobb. Rädda liv med ett förstoringsglas, hjälpa mänskligheten 1 steg framåt per dag, minst! Dra på sig uniformen och massakrera ett antal möjligheter i sekunden, för de tänker snabbt de där mikrobiologerna, de har aldrig fel heller. Om de har fel så blir det sekretessbelagt omedelbart, det är jag helt säker på. Lite synd på kärleken bara. Mikrobiologer gifter sig sällan och om de nu gör det så är det med intetsägande neutrum. De måste ha lugn och ro, får inte låta könet distrahera. Om en mikrobilog vill ha sex så måste det ske snabbt och säkert, helst inte alls eller ensam i ett specialarrangerat bås; bestående av vita väggar i plast. Vidare så lämnar mikrobiologen aldrig sitt kontor, om det nu inte är båset som kallar, han / hon (eller det) nekar omgivningen konsekvent. Enbart genom artiklar och speciella koder utelämnar de väsentligheter och annat tjafs.

Shriek Show släpper en otroligt cool DVD box som jag bara måste ha: Evil Animals. En 5 – discare med Day of the Animals, Grizzly och Devil Dog. Filmer där djuren visar sina rätta djävulska jag. Och du får bli rädd, för de kommer efter dig min vän.