Snygga tjejer och sexiga killar

Just nu letar jag med ljus och lykta efter statister till en inspelning på lördag. Riktigt roligt är det att få höra av sig till människor och göra dem uppmärksamma på att deras 15 minuter i rampljuset kan komma att förverkligas just denna helg.

Annars har jag mest ett par funderingar, kanske kan någon av er hjälpa mig. Jag skulle vilja läsa en kurs (gärna på distans) som handlar om budget inom film/Tv produktioner samt rättigheter för alla som jobbar. Bakom och framför kameran. Helt enkelt för att kunna göra situationen bättre för alla jag jobbar med. Hör gärna av er med tips på bra kurser eller bra böcker där man kan lära sig mer.

Annars är det fortfarande väldigt lungt på filmfronten. Inga riktiga höjdare har spelats i min DVD spelare innan jag somnat den senaste veckan. Däremot har jag uppmärksammat en del intressanta disskutioner på tv och i tidningar angående handikappades rättigtheter till sex och att köpa sex. Håll ett öga öppet för dessa artiklar och inslag och låt er förundras över den korkade infallsvinkel en del människor har om vad som ses som en rättighet (eller samhällets skyldighet) och vad som borde anses vara en ren förolämpning.

Och apropå betalt för sitt bloggande (se Magnus Blomdahl 9 maj) visst vore det skönt att tjäna en extra slant bara genom att babbla på om sina åsikter…