Jag: flyttgubbe

De senaste veckorna har jag haft mailkontakt med både Lotta Lotass och den person som ansvarar för hennes juridiska angelägenheter, Åse Lundh, vilket har lett till att jag nu i dagarna kommer att skriva under ett avtal som ger mig rätten att bearbeta hennes bok Min röst skall nu … till ett filmmanus. Vad som händer senare får vi se. Den som lever får se. Men nu måste jag nog gå och lägga mig för jag har just flyttat runt 143 tunga lådor, en 88 kilos bäddsoffa, tre bokhyllor med lösa nagelklämmande hyllor, tavlor med vassa kanter, en liten liten knapp och två stycken burkar folköl (som jag sedan drack upp (burkarna slängde jag i en buske, det såg för jävligt ut)). Det ska tilläggas att jag knappt känner människan som utnyttjade min oskuldsfulla hand, samma hand som nu är stel och märklig, den bultar när jag skriver det här. Men det är inte bara min hand som värker utan hela min kropp. Det är en lustig känsla: fysisk.