Feed

En feeder kan säkert vara många olika saker, men enligt mig bara en. En feeder är en människa som blir sexuellt upphetsad av att mata en annan människa. Oftast sker detta matande in i absurdum och den som äter (den sk feedee’n) blir till slut gigantisk. Det ska dock tilläggas att denna fetisch kan graderas från fall till fall och att det även förekommer sådana där viktökningen i sig inte spelar ngn roll, här är det alltså instoppandet i sig som är det viktiga. Relationsmässigt sett så lever feedern näst intill alltid i samförstånd med feedee’n. Båda njuter alltså lika mycket, vilket ju är bra. Men det finns undantag … Brett Leonard’s Feed. En synnerligen innovativ seriemördare utövar sitt sjuka yrke genom att mata tjocka människor till döds. Här har vi alltså ett exempel på en situation där bara ena halvan njuter fullt ut. Skönt att sådant bara händer på film.
Feed är en film som lever länge på sin story, som man bara måste älska, men efter att fascinationen lagt sig så återstår tyvärr inte så mycket mer än bara just det. Synd!