Småprat

Varmaste dagen hitills, saft och bulle och långpromenader. Men jag kan inte koppla av, kan inte sluta tänka på att Hostel 2 har premiär om bara 10 dagar. Bra recensioner, cool pr och filmklipp som lovar mycket samt en cameo av den gamle italienska räven Ruggero Deodato (Cannibal Holocaust) får mig att dregla. Apropå Deodato så är han tydligen i farten med att göra Cannibal Holoaust 2, det ryktas om att Eli Roth ska producera. Hoppas att det aldrig blir av! Det är en galen idé att idag försöka sig på att skaka liv i kannibalgenren (visserligen rätt underbar i all sin vansinnighet …), det hade bara blivit sorgligt. Men man kan väl förstå Deodato som inte gjort en bra film sedan The Washing Machine (1993). Han har väl lite ågren över det hela, 67 år är han också stackarn.

Jag har säkert tjatat om Six Feet Under ett antal gånger under min tid här på Film.nu och nu gör jag det igen! Sista avsnittet var bland det bästa jag någonsin sett och jag avundas verkligen dem som ännu inte sett serien, för har man väl sett den så vill man inte göra om det: slutet sved för mycket.