Tarantino totalkraschar!!!

Tarantino lyckades hålla skenet uppe i tre filmer: Reservoir Dogs, Pulp Fiction och Jackie Brown. Sedan tog bränslet slut. Kill Bill hade sina stunder, kanske. Death Proof däremot är bland det tommaste jag någonsin sett! Ledsamt då mina förhoppningar verkligen var på topp, dels för att jag tycker om genren som Tarantino ”hyllar” men också för att jag uppskattar Kurt Russel som skådis. Men herregud vad han fick kämpa i motvind, uppförsbacke m m. Svårast hade jag dock för den krystade dialogen som tedde sig ack så parodisk. Varför nöjde sig inte Tarantino med att göra en egen exploitation rulle? Den hade verkligen kunnat bli så bra! När han nu istället fuskar fram en långfilm och enbart lägger tonvikten på stil och soundtrack så blir det bara så jävla trist. Konstruerad skit! Och det är verkligen ord som känns svåra att frambringa när det gäller en film av Quentin Tarantino, jag brukar ju tycka om hans kontruktioner annars. Nåväl, hoppas att Rodriguez visar vart skåpet skall stå med hans Planet Terror.