Hett solsken

Sunshine - film.nu
Jag fick ett hett tips av en gammal filmvetarkursare för en tid sen. När jag bad honom att rekommendera någon ny och sevärd film så menade han att Sunshine helt klart är 2007 års bästa film så här långt. Jag är också nästan säker på att han fortsatte med att påstå att den antagligen är den bästa filmen på hela 2000-talet. Ganska stora ord men personligen så tycker jag att han har bra filmkoll, så det kan verkligen vara värt att kolla upp den om ni inte redan har gjort det. Jag ska göra det så fort som möjligt.

Någon annan som vill yppa sin åsikt om den hittills bästa filmen år 2007? Jag är otroligt svag för sådana utrop. Om jag får uttala mig så säger jag inte att Johan Klings Darling är bäst 2007, men har ni missat den är den ett absolut måste. Finns att hyra och köpa nu.

Publicerat av

Oskar Dahlbom

Filmintresserad medievetare bosatt i Lund. Ursprungligen från Gotland. Nybliven pappa till världens finaste Gusten.

2 reaktioner till “Hett solsken”

  1. Finchers Zodiac och Sunshine är, för mig, 2007s klart bästa filmer hittils, med ett övertag för Zodiac. Är The Fountain för i år eller förra året? För i så fall hamnar den inte långt därefter, samma sak med Death Proof, i all sin underbara galenskap.

    Men ja, Zodiac är utan tvekan årets bästa film såhär långt och du har gjort mig ruskigt nyfiken på Darling.

Kommentarer inaktiverade.