Och jag grät!

I går kväll bestämde jag mig för att krypa ner under täcket redan klockan nio för att fly regnrusket och in i filmens värld. Och till min stora glädje kan jag erkänna att den film jag valt lyckades få mig att glömma allt annat. The Notebook (dir.Nick Cassavetes) släpptes 2004 och har fått bra kritik, men jag har inte känt någon direkt anledning att lägga ner pengar på den. När jag härom veckan fick låna den av en vän som tyckte att den var sevärd så tänkte jag att den kanske kan få mig att må lite bättre. Den är egentligen inte så speciell. Inte filmiskt och heller inte berättarmässigt, men den lyckades ändå trycka på alla de punkter som får mig att gråta. Vet inte varför då jag inte är en sån som gråter över filmer vanligtvis. Och det var inte sorgligt…inte egentligen. Men den sista halvtimmen grät jag så det gjorde ont i kroppen.
Nåja, det var dagens bekännelse.
Annars är det lungt. Helgen bestod av lite oplanerat festande till Tommy Nilsson på ett bröllop dit vi inte var bjudna och sov i bilen eftersom ingen av oss var i stånd att köra hem. Tur att man fortfarande är ung!

Frid!

En kommentar till “Och jag grät!”

Kommentarer inaktiverade.