Blå tå

Dagen började fruktansvärt med Number 23 och fortsatte, lite bättre, med en stor burk hårinpackning rakt på min vänstra stortå. Den blev blå på 10 sekunder och smärtan var vulkanisk. Det lustiga med denna historia är att jag dagen innan fantiserat om att få min tå stukad, inte på just detta sätt men ändå, vad kan detta betyda? Är jag synsk eller råkade jag medvetet tappa burken … förslag mailas eller sms:as. Och förresten Number 23 hade lika gärna kunna vara Ace Ventura 3. Se den inte! Årtiondets kalkon, en farlig Jim Carrey med tribaltatueringar och Bowiekniv i bakfickan; pyttsan heller!

www.wernerherzblog.com är tillbaka igen, jag får hans små berättelser i telefonen varje dag, de gör mig glad. Jag skulle kunna tänka mig att vara kompis med honom, han har samma intressen som mig och verkar uppskatta vin och biff. Sedan har han ju också en sådan underbar dialekt.