Intervjua mera!

Jag är nu färdig med min Lucifer Valentine intervju! Spektakulär kille alltså, han kan verkligen det där med att provocera. Såhär ser inledningen ut:

För ett år sedan släppte Lucifer Valentine ifrån sig Slaughtered Vomit Dolls, det var i samma veva som han startade upp produktionsbolaget Kingdom of Hell, ingick en pakt med Satan samt introducerade undergroundscenen för den nya genren Vomit Gore. Om man nu mot all förmodan inte tycker att ovanstående fakta räcker skulle man kunna addera ett incestuöst förhållande med blind syster, en tagline (till SVD) som lovar: What you are about to see are Satan’s proudest moments och en förkärlek för Kurt Cobain, skräck och porr.

Blir man sugen på att läsa eller?! Faktiskt lite inne på att fortsätta intervjua, har en del löst folk jag skulle vilja sätta tänderna i. Kanske är du en av dem? Maila om du känner dig träffad.