Satan / Gud

Jaaa, vad säger man, Jesus Camp var precis lika underbart skrämmande som jag hoppats på. Stackars små kristna barn! Herregud, kanske är ett lämpligare uttryck. Filmen är ännu ett bevis på att Gud dog med Jesus och att religionskonceptet som helhet är fel. Små människor formas i tidig ålder in som soldater i den kristna renlevnadsarmén, de talar i tungor, skäms och gråter över aborterade foster … Sådan är den värld vi lever i.

Då fungerar Danzig bättre, eller Evil Elvis som jag föredrar att kalla honom. Han har just släppt ett dubbelalbum med ”bortglömda” låtar som låter bättre än mycket av det han presterat på sistone. Ingen kan yla som Danzig! Vad är han, 50 år eller? Om jag någonsin skaffar mig en tatuering så är det en Danzigtatuering, på min jävla näsa!

En kommentar till “Satan / Gud”

Kommentarer inaktiverade.