Tävling

Inspelningen närmar sig, trumpetfanfar, med stormsteg. Jag har snart färdigställt manuset, bara häromdagen lade jag en av de sista bitarna: hooken, där allt vänder. Den finns inte! Det är det som är hooken! Annars så gränsar filmen till det dokumentära, vi får följa med hem till Henrik, in i hans liv som visar sig vara minst sagt annorlunda … Nu behöver jag dock er hjälp, således årets första tävling.

1. Vad ska Henrik heta i efternamn?
2. Hur lång bör filmen vara?
3. Går det att ta på god smak? (utslagsfråga)

Vinnaren får den äran att spela Henriks första offer, en roll som kräver ett sinne för stillhet och ro då offret är i det dödaste laget. Alltså: någon direkt skådespelartalang kräves ej dock passion och en direkt hängivenhet för konsten i sig. Svar mailas eller SMS:as.

Har förresten hört ryktas om att 28 Weeks Later ska vara fantastisk. Och jag tvivlar inte, britterna kan det där med postapokalyptisk skräck och 1:an var ju en av det årets stora överraskningar. Så gå hem med er och längta.