Färska nyheter

Inland Empire släpps på import 20/8.
David Arquette långfilmsdebuterar med hippieskräckisen The Tripper; labil galning i Ronald Reagan mask slaktar dåliga ungdomar på musikfestival … kan verkligen bli hur bra, eller dåligt, som helst. David Arquette är ju lite av en doldis så man har ju inte så mycket att gå på.
Cruising släpps äntligen på DVD! Hur länge har man inte väntat på att få se Pacino ragga män i tajta läderkostymeringar, väldigt länge kan jag säga!

På tal om Inland Empire och då Lynch specifikt så har han ju gått ut med att han aldrig mer kommer att skjuta någonting på film, han är trött på skiten. Skönt att någon vågar sätta ner foten. Lite mindre positivt med det hela är väl att vi i framtiden kan förvänta oss flum å det extrema (vilket tenderar att bli lite jobbigt då historien i sig åsidosätts).

… Teletubbies … är … verkligen … oöverträffbara …