Kärleken den kärleken

Linda och Fadde har ett liv ihop. De dokumenterar det med en videokamera och lägger upp resultatet på bubblare.se. Om ni någon gång känner er misslyckade, trötta på livet eller bara har en jävligt dålig dag, kan ni ta er en titt och ni kommer genast må bättre. Första avsnittet handlar om … handlar om … hmm, ja det kanske är lättare att räkna upp några incidenter: Linda klurar ut hur man sätter på kameran. Fadde flexar sina muskler och berättar att han dagen till ära friserat sig (det ser för jävligt ut). Linda och Fadde äter mat. Linda dansar på ett bord och sjunger inför ett berusat Harrys i Eskilstuna. Linda och Fadde visar upp sitt sovrum, Brinkenstjärna kommer in och reserverar platsen mellan Linda och Fadde. Och sen är det slut. Tror ni man längtar till nästa avsnitt eller? Dum fråga förresten.