Alternative to excedingly delicious cookies

Det pågår just nu en invasion av nötter som jag inte vet om vi är redo för ännu. Vems fel är det? Så många olika sorters nötter, oftast utblandade med bär eller grönsaker. Igår köpte jag mig en påse OLW – jordnötter, cashewnötter, blåbär, ananas, tranbär. Det kan väl aldrig funka, tänkte jag, men det gjorde det. Sältan, konsistensen, sötman – mixen gjorde mig gråtmild, en tår befriade sig från mitt annars så stränga öga och beblandade sig med nötmassan. Tidigare har jag även prövat blandningen: cashew, jordnötter, paprika, chili, vilken var fin. Jag har dock inte funnit denna igen. Om någon vet vart den kan köpas får ni gärna SMS:a.

En av mina styrkor är att jag måste pröva allt som är nytt och fräscht, jag när ingen rädsla vad gäller nymodigheter på snacks- godissidan. Ju märkligare desto bättre. Häromdagen så åt jag en vindruvsklubba stor som en pingisboll, fylld med tuggummi. Jag prövade även ett hjärtformat godisgummi med ett tunt krispigt mintskal. mmm.