Surt och blandat

Tim Burtons Sweeney Todd är på gång och det lovar gott, lite mer vuxet och med en cool poster som menar allvar. Hoppas på en teaser snarast.

Dexter S.1 släpps på import den 21 augusti. Om ni inte sett denna serie så bör ni satsa på ett köp. Vi andra, som redan är invigda, kan istället se fram emot S.2 som börjar sändas i USA 30e september. Bara sommaren tar slut alltså. Tills vidare kan ni spela Dexterspelet (här), eller inte … tråkigt som fan faktiskt.

Det ryktas om en uppföljare till The Descent, The De2cent. Vanligtvis brukar jag känna i alla fall en slags nyfikenhet inför uppföljare till filmer jag tycker mycket om, men i det här fallet känner jag bara avsmak. 1:an var fullkomlig på alla sätt och vis, den behöver inte kompletteras. Hoppas någon tar tag i det här omedelbart!

Pop Kollo är igång igen och den här gången handlar det om film, va bra! Indoktrinera de unga i tidig ålder, låt dem möta de mallade vuxna och späd ut deras vackra vågade oskuldsfullhet med dogmer och ”fakta” om hur man gör film på riktigt. Framtiden är er!

En kommentar till “Surt och blandat”

Kommentarer inaktiverade.