Svammel

Jag vet inte vad Facebook är för något men jag är med i alla fall, sök upp mig och bredbanda över en hårlock eller något. Dock inga virus hörru! Jag varnar dig!

Synd att man inte hann läsa Ranelids fakeblogg (om någon har sparat den får ni gärna länka). Jag älskar allt som är på låtsas, hoppas den var otroligt alldaglig av sig: Skrev lite på min nya bok idag, åt en Wienersemla och drack en kopp kaffe. Såg ett barn från mitt fönster, tänkte på barndomen, åt ännu en semla.

Läste att kungen hade ett MySpace konto också … Mycket ska man läsa.

Tänker fortfarande på Ashley Judds roll i Bug. Vilken tragisk karaktär, vilken makalös film. Sätter jag upp en pjäs någon gång så blir det definivt denna, med Ashley i huvudrollen. Fan innebär detta att man måste omvärdera hennes tidigare prestationer? Nej, för guds skull.