Måndag hela veckan

Alla älskar vi våghalsiga kamikazeprojekt där passion går före vett och pengar inte är en fråga, där man medvetet väljer att bortse självklara hinder och Internet spelar den största av huvudroller. Det har gjorts tidigare (Blair Witch Project, Slaughtered Vomit Dolls) och nu görs det igen, med Worst Case Scenario (bara namnet!) planerar produktionsbolaget Gorehound Canned Film att spränga alla gränser vad gäller alternativ lågbudgetskräck. Än så länge ligger bara ett par korta promos och själva storyn uppe men bara det räcker för mig, så ruggigt snyggt och innovativt. Tyska nazistiska-undervattens-zombies … Sedan har ju också Brian Yuzna ett finger med i spelet. Spana in sidan och skicka dem en femtiolapp så att de kan köra igång snarast.

Och för er som tänkt skaffa kontaklinser i form utav smileys, tänk om, det är så jävla ute, satsa på något riktigt manligt istället förslagvis det här. Varför?