Lite recensioner

Ser på den ryska Night Watch och för första gången på väldigt länge så känns det som om man ser på någonting nytt, visserligen en kompott av mycket man redan sett men ändå. Det är så smutsigt och skitigt men ändå high-tech och innovativt. Lite Matrix och Blade men utan någon budget att tala om, eller den finns där, budgeten, men man gör ingen grej av att visa upp den. Och sedan är det ju så förbannat coolt med ryska! Håll även utkik efter uppföljaren Day Watch som snart går upp på svenska biografer, en recension är att vänta.

Sopranos … varför har jag inte sett denna serie tidigare? Jag bara älskar på vilket sätt de ägnar ett helt avsnitt åt en sidohistoria, hur de långsamt röjer väg mot det oundvikliga våldet, det ständiga obehaget och karaktärsutvecklingarna. Jag har inte sett något liknande sedan Six Feet Under. Vad som är sjysst är ju i alla fall att jag har en jävla massa avsnitt kvar att se.