En massa nya fiender + ett kärt återseende

För ett tag sedan föreslog jag Robban Becirovic (Close-Up) en text om den Nya Tidens Skräckfilm. Han ställde sig positivt till idén men kunde inte köpa in den då de redan hade en skribent inom området, dock erbjöds jag en T-shirt för rättigheterna … Jag tackade nej.

När jag idag går in på Pressbyrån för att tjuvläsa senaste Ordfront blir jag knappt ens förvånad över att finna min idé i Close-Ups bilaga In It For Life. För det är så det går till.

Och så inleds hämnden, den kommer att vara en livstid och sukta efter blod och utsmetad trycksvärta, vi hörs Robban.

Showtime promotar Dexter S.2, som har premiär nu på söndag, genom att färga fontäner röda i 14 av USAs städer, vilka vet jag inte. George DeBolt, pr Showtime, påstår att det har att göra med deras logga som ju är … röd, hmm, det var ju inte riktigt dit som associationerna gick …

En kommentar till “En massa nya fiender + ett kärt återseende”

  1. ha ha. kul blogg men inte specielt sanningsenlig. jag tackade för idén och sa att vi a) har en filmskribent redan och b) för att vi hade liknande planer
    t-shirten erbjöd jag bara som en schyst gest, som tack för visat intresse. ledsen om du uppfattade situationen fel.

Kommentarer inaktiverade.