Dagens djur: Yeti

Efter den rätt lyckade 1408 passar bolagen på, först ut är The Mist som är baserad på novellen med samma namn. Jag kommer ihåg den som rätt otäck och med ett relativt saftigt sexavsnitt. King överlag körde alltid med en massa skamligt snusk i sina böcker. Det var lite grann därför man läste dem (när man var liten alltså). I Cujo tex, jag kan ha fel här, bar en av bråkstackarna alltid jeans utan kalsonger, sedan gick han runt där och kände på sin snopp :) Folk knullade en hel del och alltid i situationer då de var som räddast. Skammen den skammen. Jo, The Mist ja. Hoppas att de har med den där sexscenen. Trailern ser ok ut, monstrena lyser lite för mycket med sin närvaro och de ser inte alls ut som jag tänkt mig dem men skön stämning och en galen kristen tant kan ibland göra underverk.

Har införskaffat festival aktuella tidelagsdokumentären Zoo från Swedisc och inväntar nu bara rätt tillfälle, hört mycket gott om den, ska bli kul att se om den är så finkänslig som det sägs. Att ha sex med djur kanske blir framtidens standard. Om jag fick välja ett djur att bestiga (om jag alltså var tvungen till det) skulle det nog bli en Yeti.