Indie går alltid hem hos mig

Bloody Disgusting öppnar upp en indie-sektion och resten av världen låter sig bli sneglad på. Man får känslan av att detta är stort, mycket stort. Raka motsatsen till hur det kändes efter att ha läst första numret av Flm. Två av de titlar som ligger längst upp på min ”vill se” lista hajpas just nu av denna avdelning, nämligen Sick Girl och Black Puppet Devil. Två filmer som verkar fantastiska och som man bör ha lite extra koll på nu när independent-bolagen står överst inom filmindustrin och alla gluttar åt deras håll.

Det skall dock inte hymlas med att Hollywood fortfarande kan när de vill, producera underhållning alltså. 3:10 to Yuma är ett bra exempel. Pang-pang med Russel Crowe och Christian Bale. Riktigt skön. Någonting för barnbarnen kanske?

Förresten: Flm? Någon?

Dagens djur: snok

4 reaktioner till “Indie går alltid hem hos mig”

Kommentarer inaktiverade.