Ett halvår senare: filmfestival-vinnare och undrande över framtiden

Christoffer påminde mig om att jag är det segaste bloggaren världshistorien. När jag fick ett mail för några dagar sedan om att han kommenterat ett tidigare inlägg kom jag på att jag faktiskt har en del att skriva om, vilket jag inte trodde.

Sedan sist:

-Började en genusvetenskap-kurs i Göteborg, blev lurad på en lägenhet, hoppade av kursen, åkte till Köpenhamn.

-Lämnade Köpenhamn, åkte hem till mor och far, dödade tid och jobbade lite extra på förskola.

-The Storm (se tidigare inlägg) kom in på WT International film festival i Os, Norge. Regissören och producenten åkte dit och fick ta emot publikens pris! Fantastiskt! Den kom även in på en filmfestival i Serbien.

-Flyttade till Stockholm i december där jag fortfarande är och mår. Jobbar extra med marknadsundersökningar för att betala hyran.

MEN har även klippt två små filmer för J Lindeberg, samt börjat jobba (gratis….du grymma filmvärld!) för webtv-kanalen Almost TV på MySpace. Om ni är intresserade har jag klippt alla filmer från Rockbjörnenfestivalen, samt intervjun med Facehunter. Gjorde misstaget att ge ansvaret för eftertexterna till en annan person, om ni kollar kommer ni märka att det är lite problem där på en del av filmerna…
Kanske inte det bästa jag gjort i mitt liv, men det är en bra erfarenhet och jag är rätt nöjd med tanke på att jag aldrig klippt i reportageform (eller använt Adobe Premiere) förut!

Idag har jag letat runt på internet för att hitta produktionsbolag där jag kan söka jobb. Jag är less på att ha ett jobb bara för att tjäna pengar, jag vill börja arbeta med något jag tycker är roligt och där jag kan utvecklas och där jag känner att jag kan komma vidare inom det jag faktiskt vill hålla på med: film!

Jag har kommit fram till att det är redigering eller scenografi jag vill hålla på med. Men hur ska jag gå vidare nu..? Skola, praktik, jobba? Hur, var, när? Frågorna är många, svaren ack så få!

En kommentar till “Ett halvår senare: filmfestival-vinnare och undrande över framtiden”

  1. öh läste inte igenom det riktigt innan jag postade det.. men rockbjörnenGALAN menar jag givetvis.. litet men irriterande fel för en perfektionist som jag.

Kommentarer inaktiverade.