Mumma

Before the devil knows you’re dead var riktigt bra men frågan är om den hade varit lika bra utan scenen där Ethan Hawke sätter på sig en riktigt buskig lösmustasch med matchande solglasögon, troligtvis inte. Han simmar med de största fiskarna.

Bröderna Wachowskis senaste film Speed Racer verkar rätt dålig, av trailern att döma som Bilar fast med insprängda skruvade liveavsnitt. Så digitalt och krystat serietidningsestetiskt. Inte lockande alls faktiskt. De borde gjort Bound 2 istället, eller någonting med tidelag utan CGI-effekter.

Emma Gray Munthe har vunnit min respekt. För bara ett par månader sedan så lägrade hon lätt de tre första platserna på min inte ens ett handslag är ok lista, något jag idag helst inte vill veta av. Hon är en go tjej med skinn på näsan, äppelkinder och mycket att göra. Tidigare har vi bråkat om både ditten och datten, något jag kanske kan ta på mig skulden för och det gör jag också. Låt mig äta upp den tillsammans med en skål puffat ris och fil. Kanske kan du ge mig en gåva någon gång? Inte idag, inte imorgon men kanske någon gång i framtiden.

dagens djur: bacon