SFI söker nya vägar

Nej, jag säger bara nej och åter nej. Mia Engberg har erhållit 350 000 från SFI för att stånka fram den ”feministiska” ”porrfilmen” Dirty Diaries. Åhh nej! Då har vi ännu en halvtimme suddig Kulturama könsfilm att se fram emot. Yippiiii! Var det någon som såg hennes senaste porrfilm Selma och Sofie? Jag minns att de körde den gratis (eller var det för en 5:a?) på Zita för några år sedan och att den sågades hysteriskt. Grattis Mia, lycka till! (jag är bara avundsjuk så lyssna inte på mig … MEN, jag säger bara men; måste du filma på din mobilkamera? Känns oerhört passé nu efter En enastående studie i mänsklig förnedring. Jag menar vad ska du ha alla dina 350 000 till?)

Var på en förhandsvisning av Neil Marshalls senaste film Doomsday idag. Postapokalyptisk skräck-action när den är som allra allra mest lagom, en liten besvikelse efter de fenomenala Dog Soldier och The Descent. Största problemet med Doomsday är att den försöker sig på att hylla för många filmer på en gång men lyckas inte (en enda gång) överträffa någon av dessa. Men ok att se en regning dag om man känner att man sett Mad Max en, eller två, gånger för mycket.

En kommentar till “SFI söker nya vägar”

Kommentarer inaktiverade.