Skön moral på rätt sätt

Nu ligger senaste intervjun uppe så spana in, läs och mys: www.vujer.com/artiklar/204/

Lucifer Valentine har äntligen uppdaterat sin MySpace sida och det ser onekligen ut som om mycket gott kommer att flöda ur den mannen det här året, ReGOREgitated sacrifice kommer inom kort (som väntat) MEN han lägger även till heroin dokumentären Black Metal Veins (vilket jävla namn!) och ett par filmer till. Busy, busy. Tänk den som hade så mycket tid …

Just sett kollat klart på Teeth, amerikansk amoralitet med moraliska förtecken. Kristen tjej djupt engagerad i ”sekten” the ring (verkligt påfund där man lurar ungdomen till att tro på sex inom äktenskapet och bara då och där) kastas plötsligt in i den sexuella verkligheten och tvingas till att försvara sig med sin … fitta. Jo, en genetisk abnormalitet har gjort hennes nedre region till ett mordvapen och kukarna far åt höger och vänster. En mycket uppfriskande film där Rape & Revenge temat får sig lite av en kick i baken vilket nog behövs för att man ska klara av att genomlida remaken av I spit on your grave (som sägs vara på gång …)