Grisarnas återkomst

På gång ligger filmen med det perfekta namnet: The Pig People. Grismänniskor slaktar 100%iga människor på löpande band. Hur låter det du? Bra såklart! Redan för 10 år sedan var dessa hjältar aktuella i Seinfeld där Kramer stöter på The Pigman i ett av seriens bästa avsnitt. Är det månne en släkting? Hoppas på en CGI-befriad film, minst 2 timmar lång, där stelbenta aktriser springer runt med gamla grismasker av plast och gummiband som är nötta och får maskerna att hamna på sniskan med jämna mellanrum. Hoppas även på provokativa studier av grismänniskornas bakgrund (som i senaste AVP-filmen där man får se rovdjurens planet) kanske får man se dem laga mat i nätstrumpor och höga vinglas. Åhh, herregud, nu fick jag kvällskaffet i halsen ännu en gång.

Dagens djur: människogris