Space, the final frontier

Finns det något som heter vårtrötthet? I så fall har jag det. Filmerna jag lånat och tänkt se hopar sig på soffbordet; Pans labyrint (velat se väldigt länge), Stardust (måste se om), Guldkompassen (lite nyfiken), och Djungelboken 2 (såklart) – fortfarande osedd. Men jag orkar ju inte, somnar som en klubbad så fort jag lägger mig tillrätta i soffan. Det känns bara onödigt att börja på en film.

Hur trötthet går ihop med våren och ljusare kvällar är en gåta. Men det finns en lösning – och den heter boxar. Inte filmboxar, utan boxar med tv-serier. Har upptäckt att ett avsnitt av en tv-serie är precis lagom att se innan man däckar! Just nu håller jag på att plöja igenom Star Trek – Borg collection. Kalla mig nörd, men stela karaktärer på äventyr ute i världsrymden är right up my alley!

Mitt nästa projekt blir att skaffa tv-serien V som jag älskade när jag var barn. Moderna tv-serier som Grey’s Anatomy eller Sex and the city som andra gillar och köper, är jag inte sugen på att se om. Har jag sett serien vet jag ju vem som blir ihop med vem, varför då köpa boxen och se alltihopa igen? Men när det gäller rymden och utomjordingar, ja då är jag såld… Kan inte förklara det.