Senaste nytt

Den nya franska skräckvågen fortsätter med Martyrs av Pascal Laugier. Mycket intressant!
Christian Bale skriver upp sig för 3 Terminator filmer, ärligt talat så känns det som två för mycket. Franchisen känns redan urvattnad och tråkig.
Park Chan-Wook satsar på vampyrism i sin senaste film Thirst … varför då? Kan de inte standardisera ett annat monster istället, komma på någonting nytt. Vampyrer har egentligen aldrig varit speciellt roliga. Bra vampyrfilmer går att räkna på en hand: Vampire’s Kiss (Nic Cage tuggar i sig en levande Kackerlacka), Near Dark, Shadow of the Vampire … Ja, det är de jag kommer att tänka på först och främst. Park Chan-Wook kommer att sluta som en torr tråkig Hallström look alike om han inte tar sig i kragen och inspirerar sig en aning. Det finns fan inget värre än regissörer som går på rutin.

Tills vidare kan man ju alltid längta efter Bryan Bertinos thriller The Strangers med Liv Tyler i huvudrollen, trots att det känns som en inofficiell remake av franska Ils och trots att maskerna påminner en om en mängd andra filmer. Men, det går ej att förneka: trailern är cool, postern är ännu coolare. Här.