Världens bästa film?

David Lynch och Werner Herzog gör en film tillsammans. Sanning eller lögn? Det är sanning och en förbannat bra sådan. My Son heter filmen och det är min käre vän och fiende Werner som skrivit manus. Om du läser detta Werner (och det vet jag att du gör) så vill jag passa på att önska dig lycka till med nästa mästerverk, det kommer att bli fint som snus! Ryktet säger att det kommer bli en indieskräckis som hoppar lite fram och tillbaka i tiden, löst baserad på fakta kring ett fall anbelangandes en San Diego kille vars liv kretsade kring en Sofokles-pjäs (mammamord och hela skiten alltså). Låter som en film helt i min smak, som borde vara en film i allas smak, som tyvärr inte går för sig då det finns så många idioter där ute i svennesverige, landet lagom, jantesverige. Åhhh man borde flytta utomlands, till Amsterdam, det verkar soft.

Herzog är även på g med ett annat projekt, en remake av Ferraras klassiska Bad Lieutenant, med Harvey Keitel i rollen som världens snuskigaste snut (Keitel gör här sitt livs roll). Nyinspelningen ska ha Nic Cage i huvudrollen … Jag tror inte att det kommer att fungera så bra. Cage är helt enkelt inte ok längre. Då och då imponerar han (Adaptation) men överlag är han idag mer eller mindre en garanti för att filmen i fråga suger. Werner, backa bandet och klipp av annars kommer det att sluta med en Neil LaBute och det värker mer och längre än ett avbitet nageltrång.