Nästa veckas recension

För ett tag sedan lade jag ner recenserandet här på Film.nu, jag kommer inte ihåg om den sista filmen blev Once eller The Walker men det spelar egentligen inte mer roll än nedläggningen av .se. Vad som däremot spelar roll är skälet till mitt plötsliga avhopp. Jag brände ut mig. Det var en tuff tid och schemat mitt spände från morgon (04.00) till morgon (02.00). Ni som inte folkölade bort hela universitetstiden vet att det innebär en koncentrerad sovtid på cirkus 1,5 timme inkl. mardrömmar och allsköns djur. Så här höll det på i flera månader, år, tills att mamma påminde mig om att det finns ett liv bortom pennans bleck. Så jag upptäckte havet, sträckläste böcker (ordböcker) och badade med alger i bara strumplästen. Jag levde livet, inspirerade mig och gav min mamma gensvar. Vi hade uppesittarkvällar, drack te med scones och snackade engelska framför Rederiet dvd:n. Livet levdes och kroppen hann ikapp. Men nu kör vi igen. Imorgon är det dags för att spana in The Ruins, den verkar gött läcker, typ träd som äter upp dumma amerikaner på semester och en tjej som visar sig naken, hi hi. Recension följer nästa vecka.

Dagens djur: myra (sådana grymma Indiana Jones myror)