Dagens djur: björn

På senare tid har det dykt upp en hel del björn filmer. Vi har Grizzly Park, Grizzly Rage, Grizzly Man och, den kanske inte helt självklara, Semi-Pro. Gemensamt för dem alla är att de på, ett eller annat sätt, innehåller elaka björnar. Kul på film visst men ibland hinner verkligheten ikapp, som i Semi-Pro där huvudrollsinnehavaren Björnen (jag känner inte till hans namn) nyligen åt upp sin tränare och straffades med döden. Ibland är verkligheten grym … så grym, grymmare än på film.

Var förresten bara tvungen att lägga in det här fantastiskt roliga klippet från inspelningen av Grizzly Park där ”björnen” smyger utanför ett hus. Se klippet, skippa filmen (om du inte, som jag, bara måste se allt som har med björnar som dödar att göra)

[youtube A7cYn3aMGsk]

Dagens djur: björn