Jag är lite dansk

I 6:an gick det ett rykte i klassen om att jag var dansk. Eller hade danskt påbrå. Vilket inte är sant. Men jag tyckte att det var lite roligt, för jag gillar Danmark. Har gjort det sen jag var runt 11. Och så heter jag ju Sanne, vilket är danskt.

Och så finns det ju en hel del bra saker med Danmark, till exempel Susanne Bier. Har inte sett alla hennes filmer, men Bröder är en av de absolut bästa filmer jag sett. Är väldigt spänd på att se Things we lost in the fire med Benicio del Toro och Halle Barry. Den känns så dokumentär. Så levande. Någon som kan rekommendera den??

Det mesta jag sett utav dansk film- och tv-produktion har varit väldigt bra. De får liksom till det. Och så är ju danskan så fin.

En kommentar till “Jag är lite dansk”

  1. Där ser man!
    En gång gick det ett rykte i min hemby att jag var från Italien eftersom jag gillade pizza med berna så mycket.
    Det blåste över dock.

Kommentarer inaktiverade.