Får man göra skitkomedier 2008?

Alltså jag såg Balls of Fury. Den var ju inte bra alls. Så läste jag i en blogg häromdagen att Love Guru suger, att man inte ska betala för att gå och se den. Vad besviken jag blev. Nu var det ju en människas åsikt, (som också betonade hur dumt det var att Jessica Alba var med i en sån skitfilm…jag vet inte men jag är inte förvånad. När ska hon få visa vad hon går för? Blir så trött…) Aja, det var trist då jag faktiskt sett fram emot att se den. Mest då med tanke på Mike Myers, jag vet inte men Justin och Jessica känns ju bara HELT FEL. Usch, vad ska de göra liksom, jag ser framför mig catchiga fraser där de ska överträffa varandra i något slags flörtigt spel och Justin spanar in Jessica när hon svassar förbi i tighta jeans. Och han blir sådär getto-slisk och ball som inte alls passar honom. Han var faktiskt ganska bra i Alpha Dog när filmen tog sig. Ja nu har jag låtit tankarna flöda fritt, vet ju inte alls hur de är i den här filmen.

Men det som stör mig så mycket är att man får göra sådana dåliga filmer. Tycke och smak for sure…eller inte! Har ni sett Pledge This med Paris Hilton? Det är bland det sämsta jag sett. Hon är ju kul! Hon är bra, om hon bara framförs som hon är eller med enkla, roliga fraser a la American Pie. Men i den här filmen är det bara dåligt och konstigt, så extremt dåligt och konstigt. Och humörlöst och äckligt. Nää, jag blir galen när jag tänker på de pengar som spenderas på sån skit när det finns en massa bra filmmakare som kan det här med humor.

Jag vet inte om jag bara är helt blåögd men jag tar nästan förgivet att alla nya komedier ska vara roliga, mer eller mindre liksom. Jag är ingen hård kritiker, jag låter mig oftast fångas med. Det vill man ju. Man vill bli berörd, skratta, gråta, sugas med i filmen. Det vill man ju.

En kommentar till “Får man göra skitkomedier 2008?”

  1. Jag bli alltid lika förvånad över vilka manus som går igenom. Love Guru var dålig och billig. Håller med om Justin kan bättre, som i ovan nämnda exempel.

Kommentarer inaktiverade.