De ljuger om Tropa de Elite

Atlantic Film distribuerar José Padilhas film Tropa de Elite på ett lögnaktigt och girigt sätt. De marknadsför den som en uppföljare till Guds Stad. Detta är inte sant, det är en förbannad bluff. Tropa de Elite följer upp Guds Stad på samma sätt som Die Hard 3 följer upp Dödligt Vapen 2: dvs inte alls. Atlantic Film har gjort sig förtjänta av ett litet mail:

hej,

hur kommer det sig att ni försöker sälja in filmen Tropa de Elite som en uppföljare till Guds Stad? Tropa de Elite är en fristående film, den har absolut ingenting med Guds Stad att göra! jag rekommenderar er att omedelbart ta bort dessa missvisande rader innan någon känner sig lurad och stämmer er för bedrägeri.

Mvh,
Greger Grus

Lägg märke till pseudonymen, den finns där av en orsak: rädsla. Jag vill inte sova med en brödkniv under kudden, ej heller (för tredje gången) behöva skaffa hemligt nummer eller ta upp ninjutsulektionerna igen. Pseudonymen är vad som skiljer mig från onödiga komplikationer och jag ser den i vitögat varje dag.

Dagens djur: haj

En kommentar till “De ljuger om Tropa de Elite”

  1. Det är bra att någon reagarer mot bedrägerierna men är det verkligen nödvändigt med pseudonym? Är det inte risk att man tas på mindre allvar då?

Kommentarer inaktiverade.