Atlantic Film vägrar krypa till korset

Atlantic Film har valt att bortse från mitt mail där jag kritiserade deras dåliga omdöme. Tydligen så anser de sig blivit felaktigt anklagade och väljer istället att väja för regnet och vänta ut stormen. Tråkigt, nu blir jag så illa tvungen att fortsätta mailbomba dem: minst ett varje dag! Vilket sanslöst drag det kommer att bli.

hej,

efter att ha väntat i fyra dagar på någon slags respons från er gällandes ert tropa de elite bedrägeri (enligt er en uppföljare till guds stad) så inser jag plötsligt att ni inte tänker svara. det slår mig mitt i natten: ni tänker sopa er ”lilla” miss under mattan, håva in era skämspengar och planera er nästa bluff. kanske marknadsföra territory som en uppföljare till wolf creek eller varför inte mutant cronicles som nästa sin city. möjligheterna är oändliga om man lever på att luras och inte bryr sig om sin nästa – misstänker att kristendomen inte ligger er i fatet. kom bara ihåg att så länge ni fortsätter färdas längs den smala vägen så ser jag er; nu och alltid. det är ett förbannat löfte.

ovänligen,
Gunnar Grus