Bra recensioner för nytt blodigt mästerverk

Pascal Laugiers senaste film Martyrs gör succé på filmfestivaler över hela världen. Har sett fram emot den väldigt länge nu och recensioner som denna och denna (båda två från från min nya favoritsite: twitchfilm.net) gör mig fan gråtfärdig. Och som om inte det vore nog så kan man ju fortsätta tortyren med att varva trailern med teasern tills att ögonen poppar ur sina hålor; krävs inte många upprepningar.

[youtube 9EOajUNs9gw&feature=related]

[youtube ZNM9kKo4JNU]

Åhh, jag båda snorar och gråter. Årets Inside? En klapp på axeln till Citys Henric Tiselius som pushar för Inside i dagens nr.

Tack vare Twitch kan jag också glädja er med att Gaspar Noe äntligen är färdig med Enter the Void. Inga trailers ligger uppe men storyn om ett nära syskonpar där brodern omkommer i en droguppgörelse och tvingas in i ett vakuum mellan liv och död; en slags skärseld där han bara tillåts observera utan möjligheten att handla verkar både kraftfull och rörande. Att sedan filmen utspelar sig i Tokyo gör ju inte saken sämre. Stay tuned!

Ps. Atlantic Film kommer att fällas snart … mycket snart. Pigs!